Macie w swoich domach jadalnię? Ja wreszcie po tylu latach wyczekiwania będę ją mieć i już nie mogę się doczekać, jak ją po swojemu urządzę. Nie mam konkretnego pomysłu, chociaż na pewno postawię na nowoczesny styl. Potrzebne mi oczywiście wyposażenie jak stół do jadalni, krzesła i w zasadzie nie jestem pewna, co jeszcze. Macie jakieś rady i propozycje?
jata v 532
aranżacja jadalni
Tutaj dzielimy się inspiracjami na wykończenie domów i mieszkań. Zainspiruj innych zrealizowaną przez siebie aranżacją lub poszukaj rady!
Re: aranżacja jadalni
Post autor: hala02 »
Doskonalenie domu to moje marzenie, dlatego powiedziałam narzeczonemu, że czas na zmianę w domu i zdecydowanie podobają mi się podłogi drewniane kahrs . Nie jestem zwolenniczką paneli, to dawno już nie jest modne. Co powiecie? Na co wy byście dziś stawiali?
Re: aranżacja jadalni
Post autor: MariJ »
Wieloma pomysłami do mojej jadalni zainspirowałam się przeglądając propozycje aranżacji na stronie Kler. Polecam sobie przejrzeć https://www.kler.eu/pl/inspiracje/jadalnia, jest tu ponad 80 różnych aranżacji, więc na pewno jakieś pomysły Wam do głowy wpadną.