budowa domu z nadzorem inwestora?
Planujesz zatrudnić profesjonalną ekipę budowlaną lub remontową? Poznaj historie i opinie użytkowników forum i dowiedz się, jak wybrać odpowiednich wykonawców.
- waryn
budowa domu z nadzorem inwestora?
Cześć wszystkim! Jestem tu nowy i szukam rozwiązania swojego problemu z budową domu. Zastanawiam się nad skorzystaniem z usług inwestora zastepczego Warszawa, który będzie nadzorował cały proces budowy. Czy ktoś miał już doświadczenie z takim rozwiązaniem? Czy rzeczywiście się to opłaca? Chętnie wysłucham Waszych opinii i porad. Liczę na Waszą pomoc! Pozdrawiam
Re: budowa domu z nadzorem inwestora?
Post autor: jorg »
Post autor: dallama »
Musimy zrobić nasyp, by podbudować podjazd no i oczywiście będzie nam potrzebny odpowiedni materiał pod tym kątem. I tak sobie sprawdzam, że może piasek na nasypy jest tym rozwiązaniem, jakie jest nam konieczne. Zgodzicie się? A może coś jeszcze powinniśmy wiedzieć?
Post autor: agatus »
No dobra - skoro mowa tutaj o budowie, to też warto napisać - gdzie przykładowo kupić poszczególne materiały budowlane... Jak chodzi o beton głogów to w tym zakresie warto byłoby przykładowo zgłosić się do BT Topbeton . Oni oferują usługi na wysokim poziomie.
Post autor: danutaa »
Przy okazji warto też poruszyć nieco inne tematy, takie chociażby jak fotowoltaika łódzkie - która w dzisiejszych czasach, to według mnie podstawa przy budownictwie nowoczesnym i ekologicznym. Jakbyście potrzebowali system fotowoltaiczny, to możecie tutaj się zgłosić do firmy Pro-Sun.
Post autor: mikka »
A co powiecie mi o firmie Kenger? Czy warto kupić u nich vandersanden cegła czerwona oraz inne podobne rzeczy? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się co na swój plac budowy zamówić. A wiecie, zależy mi nie tylko na estetyce, ale i na jakości.