usługi projektowania wnętrz - na co zwracać uwagę?
Miejsce na rozmowy o wszystkim, na co mamy ochotę. Jeśli nie znalazłeś na forum tego, czego szukasz, daj nam znać tutaj.
- Makryn-83
usługi projektowania wnętrz - na co zwracać uwagę?
Witajcie forumowicze, bardzo się cieszę, że mogę być tutaj z Wami. Szukam rozwiązania dla mojego problemu związanego z projektowaniem wnętrz w Trójmieście. Przede wszystkim, czy korzystaliście z pomocy w tym zakresie? Chcę stworzyć i funkcjonalne wnętrze, ale nie wiem, od czego zacząć. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w tej dziedzinie i może mi podpowiedzieć, na co zwracać uwagę przy wyborze usług projektowania wnętrz? Czy ważniejsza jest estetyka, czy funkcjonalność? Czy powinnam szukać specjalisty z konkretnym stylem, czy lepiej postawić na kreatywność? Jestem otwarty na wszelkie sugestie i porady.
- Ignacy
Re: usługi projektowania wnętrz - na co zwracać uwagę?
Witaj, fajnie mieć tu kolejną osobę do porozmawiania
Ja jestem zdania, że jeśli się na czymś nie znasz w 100%, to lepiej nie podejmować się żadnych zadań, bo może się to źle skończyć. Sam kiedyś korzystałem z pomocy projektantów wnętrz w Gdańsku i muszę przyznać, że efekt zdecydowanie przerósł moje oczekiwania. Dobrze jest znaleźć specjalistów, którzy rzeczywiście słuchają tego, co klienta ma do powiedzenia. Powodzenia!
Ja jestem zdania, że jeśli się na czymś nie znasz w 100%, to lepiej nie podejmować się żadnych zadań, bo może się to źle skończyć. Sam kiedyś korzystałem z pomocy projektantów wnętrz w Gdańsku i muszę przyznać, że efekt zdecydowanie przerósł moje oczekiwania. Dobrze jest znaleźć specjalistów, którzy rzeczywiście słuchają tego, co klienta ma do powiedzenia. Powodzenia!
- Janina
Hej wam
Jeśli chodzi o mnie, to też uważam, że nie ma nic lepszego niż dobry architekt wnętrz w Trójmieście, jeśli oczywiście mieszkasz w okolicy i szukasz kogoś lokalnego. Na pewno w wyborze odpowiedniej pracowni pomoże Ci przejrzenie realizacji, poczytanie opinii. Ja zawsze stawiałam na kreatywność, więc tego też szukałam w moim architekcie, ale na pewno i Ty nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem kogoś odpowiedniego
Jeśli chodzi o mnie, to też uważam, że nie ma nic lepszego niż dobry architekt wnętrz w Trójmieście, jeśli oczywiście mieszkasz w okolicy i szukasz kogoś lokalnego. Na pewno w wyborze odpowiedniej pracowni pomoże Ci przejrzenie realizacji, poczytanie opinii. Ja zawsze stawiałam na kreatywność, więc tego też szukałam w moim architekcie, ale na pewno i Ty nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem kogoś odpowiedniego
- Krzysztofa1989
Post autor: Krzysztofa1989 »
Dzień dobry, dołączę się, bo też mam coś do powiedzenia
Jakiś czas temu zakończyłam akurat współprace z architektem w Gdansku i muszę przyznać, że jeśli będę znowu zmieniać aranżację domu, to nie zawaham się skorzystać ponownie z takiej usługi. To ogromne ułatwienie dla osób, które absolutnie nie znają się na aranżowaniu i urządzaniu wnętrz. Postaw na kogoś kreatywnego, moim zdaniem na pewno się nie zawiedziesz!
Jakiś czas temu zakończyłam akurat współprace z architektem w Gdansku i muszę przyznać, że jeśli będę znowu zmieniać aranżację domu, to nie zawaham się skorzystać ponownie z takiej usługi. To ogromne ułatwienie dla osób, które absolutnie nie znają się na aranżowaniu i urządzaniu wnętrz. Postaw na kogoś kreatywnego, moim zdaniem na pewno się nie zawiedziesz!
- Wawrzyniec85
Post autor: Wawrzyniec85 »
Witaj! Wbrew pozorom znalezienie dobrego biura projektowego może nie być takie trudne, jeśli zwrócisz uwagę na opinie, kompleksowość oferty i oczywiście znajdziesz te usługi, które Cię interesują. Ja od siebie mogę polecić dobre rozwiązanie - kontakt z firmą, która wpadła Ci w oko i ewentualne przedstawienie swojego pomysłu. Również kiedyś szukałem projektanta wnętrz w Gdańsku i w ten sposób trafiłem na ekspertów z prawdziwego zdarzenia, także polecam ten sposób i trzymam kciuki