usługi projektowania wnętrz - na co zwracać uwagę?

Miejsce na rozmowy o wszystkim, na co mamy ochotę. Jeśli nie znalazłeś na forum tego, czego szukasz, daj nam znać tutaj.
Awatar użytkownika
Makryn-83

usługi projektowania wnętrz - na co zwracać uwagę?

Post autor: Makryn-83 »

Witajcie forumowicze, bardzo się cieszę, że mogę być tutaj z Wami. Szukam rozwiązania dla mojego problemu związanego z projektowaniem wnętrz w Trójmieście. Przede wszystkim, czy korzystaliście z pomocy w tym zakresie? Chcę stworzyć i funkcjonalne wnętrze, ale nie wiem, od czego zacząć. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w tej dziedzinie i może mi podpowiedzieć, na co zwracać uwagę przy wyborze usług projektowania wnętrz? Czy ważniejsza jest estetyka, czy funkcjonalność? Czy powinnam szukać specjalisty z konkretnym stylem, czy lepiej postawić na kreatywność? Jestem otwarty na wszelkie sugestie i porady. ;)
Awatar użytkownika
Ignacy

Re: usługi projektowania wnętrz - na co zwracać uwagę?

Post autor: Ignacy »

Witaj, fajnie mieć tu kolejną osobę do porozmawiania ;)
Ja jestem zdania, że jeśli się na czymś nie znasz w 100%, to lepiej nie podejmować się żadnych zadań, bo może się to źle skończyć. Sam kiedyś korzystałem z pomocy projektantów wnętrz w Gdańsku i muszę przyznać, że efekt zdecydowanie przerósł moje oczekiwania. Dobrze jest znaleźć specjalistów, którzy rzeczywiście słuchają tego, co klienta ma do powiedzenia. Powodzenia!
Awatar użytkownika
Janina

Post autor: Janina »

Hej wam :)
Jeśli chodzi o mnie, to też uważam, że nie ma nic lepszego niż dobry architekt wnętrz w Trójmieście, jeśli oczywiście mieszkasz w okolicy i szukasz kogoś lokalnego. Na pewno w wyborze odpowiedniej pracowni pomoże Ci przejrzenie realizacji, poczytanie opinii. Ja zawsze stawiałam na kreatywność, więc tego też szukałam w moim architekcie, ale na pewno i Ty nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem kogoś odpowiedniego :P
Awatar użytkownika
Krzysztofa1989

Post autor: Krzysztofa1989 »

Dzień dobry, dołączę się, bo też mam coś do powiedzenia :)
Jakiś czas temu zakończyłam akurat współprace z architektem w Gdansku i muszę przyznać, że jeśli będę znowu zmieniać aranżację domu, to nie zawaham się skorzystać ponownie z takiej usługi. To ogromne ułatwienie dla osób, które absolutnie nie znają się na aranżowaniu i urządzaniu wnętrz. Postaw na kogoś kreatywnego, moim zdaniem na pewno się nie zawiedziesz!
Awatar użytkownika
Wawrzyniec85

Post autor: Wawrzyniec85 »

Witaj! Wbrew pozorom znalezienie dobrego biura projektowego może nie być takie trudne, jeśli zwrócisz uwagę na opinie, kompleksowość oferty i oczywiście znajdziesz te usługi, które Cię interesują. Ja od siebie mogę polecić dobre rozwiązanie - kontakt z firmą, która wpadła Ci w oko i ewentualne przedstawienie swojego pomysłu. Również kiedyś szukałem projektanta wnętrz w Gdańsku i w ten sposób trafiłem na ekspertów z prawdziwego zdarzenia, także polecam ten sposób i trzymam kciuki :D
ODPOWIEDZ