konstrukcje reklamowe
Miejsce na rozmowy o wszystkim, na co mamy ochotę. Jeśli nie znalazłeś na forum tego, czego szukasz, daj nam znać tutaj.
- Łukasz_74
konstrukcje reklamowe
Mam do Was pytanie dotyczące reklam zewnętrznych. Zastanawiam się, jakie billboardy lub konstrukcje reklamowe zwracają Waszą uwagę? Jakie elementy przyciągają Wasz wzrok i sprawiają, że zapamiętujecie dany przekaz? Czy są to żywe kolory, interesujące grafiki, a może nietypowe kształty lub interaktywne elementy? Może zauważyłyście, że pewne lokalizacje bardziej sprzyjają zwracaniu uwagi na reklamy?
Re: konstrukcje reklamowe
Post autor: Synek »
Wykorzystanie worków reklamowych w działaniach marketingowych firmy to świetny sposób na zwiększenie świadomości marki. Klienci, którzy otrzymują produkty zapakowane w worki z logo firmy, często używają ich ponownie, co zwiększa zasięg kampanii reklamowej. Ważne jest, aby nadruk na worku był atrakcyjny i przyciągał uwagę, dzięki czemu potencjalni klienci będą go zauważać w przestrzeni publicznej. Warto zapoznać się z poradami dotyczącymi efektywnego wykorzystania worków reklamowych, dostępnymi na stronie https://marketportal.pl/wiadomosci-fina ... irmy-2765/. Dzięki takim działaniom worki reklamowe stają się nie tylko opakowaniem, ale też nośnikiem wartości marketingowej.
Re: konstrukcje reklamowe
Post autor: kochanie »
Myślę o drobnych gadżetach dla moich klientów, tak by maksymalnie podkreślić z nimi współpracę, ale i jakoś delikatnie podziękować za zamówienia w moim punkcie. Dlatego też zastanawiam się, czy clipboard z nadrukiem będzie dobrym pomysłem. Widziałam takie w Capirze i myślę, że to może naprawdę dobrze się zgrać. Co sądzicie? Jakie macie pomysły?