Czy ktoś mógłby przybliżyć mi, czym właściwie jest Panko? Interesuje mnie, jak się je wytwarza oraz jakie ma właściwości w porównaniu do tradycyjnych bułki tartej. Słyszałem, że jest popularne w kuchni japońskiej, ale nie wiem, jakie potrawy można z nim przygotować. Czy Panko nadaje się tylko do panierowania, czy można je również wykorzystać w innych potrawach? Z chęcią poznam różne zastosowania i porady dotyczące jego wykorzystania w kuchni.
Przeczytałem to - samui.com.pl - czy to dobra opcja?
Czym właściwie jest Panko?
Miejsce na rozmowy o wszystkim, na co mamy ochotę. Jeśli nie znalazłeś na forum tego, czego szukasz, daj nam znać tutaj.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa i remont
- ↳ Budowa basenu
- ↳ Zakup mieszkania
- ↳ Deweloperzy
- ↳ Majsterkowanie i naprawa AGD
- ↳ Wykańczanie wnętrz
- ↳ Projekty domów
- ↳ Energooszczędny dom
- ↳ Ogród
- ↳ Basen w ogrodzie
- ↳ Instalacje budowlane
- ↳ Bezpieczny dom
- ↳ Zakupy do domu
- ↳ Środki biobójcze
- ↳ Usługi budowlane
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Ogłoszenia
- ↳ Opinie o firmach
- ↳ Ogłoszenia PRACA
- ↳ Różne