Zdrowie
Marzy Ci się bujny i pełen zieleni ogród? Dowiedz się, jak dbać o trawnik, jakie rośliny sadzić i co robić, żeby Twoja zielona oaza prezentowała się dobrze przez okrągły rok.
Zdrowie
Post autor: pokrytardzą »
Nieraz, nie dziesięć po prostu zastanawiałam się, jak poprawić sobie zdrowie i co będzie dla mnie wartościowe. I na razie wiem, że uszkodzenie śluzówki nosa najlepiej dać sobie jakieś dodatkowe opcje by o nią zadbać. Na pewno spray ochronny będzie czymś solidnym. Mam nadzieję, że tak myślicie.
Re: Zdrowie
Post autor: tomatoaa »
Nie mam w ogóle dylematów w kwestii zdrowia, bo wiem, że jak trzeba o nie dbać, to trzeba, dlatego ograniczam to, co będzie dla mnie niezdrowe. I jak na razie to też zerkam sobie na takie https://primenews.pl/business/2024/07/1 ... cie-minut/ poradniki, które wprowadzają mnie w rozwiązania XXI wieku.
Re: Zdrowie
Post autor: anniawalka »
Czy miewacie czasem katar od klimatyzacji ? Jestem zdania, że zdecydowanie warto na to pójść, żeby dowiedzieć się, dlaczego tak się dzieje. Oczywiście, zmiana temperatur również ma na to wpływ, ale też sama klimatyzacja, jeśli nie jest w miarę konserwowana i czyszczona, posiada sporo roztoczy i innych elementów wywołujących katar.
aparat słuchowy forum
aparat słuchowy forum