remont podłogi - o czym pamiętać?

Najważniejsze informacje o budowie domu i remontach. Poznaj ceny materiałów, obecne trendy i dowiedz się, jak poradzić sobie z nawet najbardziej skomplikowanymi pracami budowlanymi.
Awatar użytkownika
Emina

remont podłogi - o czym pamiętać?

Post autor: Emina »

Witajcie! Mam pewien problem, a mianowicie planuję remont podłogi w moim domu. Wiem, że to niełatwe zadanie, dlatego chciałabym się z Wami podzielić moimi przemyśleniami i zapytać o radę. Czy ktoś z Was miał już do czynienia z usuwaniem starego kleju? To jedna z najważniejszych rzeczy, o której należy pamiętać podczas remontu podłogi. Nie chcę popełnić błędu i zaniedbać tego kroku, dlatego proszę o Wasze doświadczenia i porady. Może macie jakieś sprawdzone sposoby na skuteczne usuwanie starego kleju? Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie! 😊
NANSYY

Re: remont podłogi - o czym pamiętać?

Post autor: NANSYY »

Nie wiem jak wy to widzicie, ale jednak największym przekonaniem dla mnie będzie to, że sprawdzę w swoim domu nowy sposób na podłogi. To zdecydowanie podłoga z desek , bo jestem pewna, że lepszej nie znajdę. Naturalne drewno to podstawa.
ODPOWIEDZ