kto pomoże w budowie domu?

Najważniejsze informacje o budowie domu i remontach. Poznaj ceny materiałów, obecne trendy i dowiedz się, jak poradzić sobie z nawet najbardziej skomplikowanymi pracami budowlanymi.
Awatar użytkownika
Pamela_62

kto pomoże w budowie domu?

Post autor: Pamela_62 »

Hej kochani :)
Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc i wsparcie w rozwiązaniu mojego problemu. Otóż, od dłuższego czasu marzę o budowie własnego domu. Szukam więc osób, które mają doświadczenie w budowie domów jednorodzinnych w Łodzi i chętnie podzielą się swoją wiedzą i poradami. Jestem przekonana, że dzięki Waszej pomocy uda mi się zrealizować ten marzenie. Chętnie poznam również osoby, które są w trakcie budowy swojego domu i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami. Liczę na Waszą pomoc i wsparcie!
fixina

Re: kto pomoże w budowie domu?

Post autor: fixina »

Od pewnego czasu szukam projektu domu, który byłby zarówno funkcjonalny, jak i nowoczesny, i trafiłam na PROJEKT Zosia 7b od MG Projekt. Spodobała mi się jego przestronność i praktyczne rozwiązania, zwłaszcza że mam rodzinę i potrzebuję wygodnego miejsca do życia. Zastanawiam się, czy ktoś z Was ma doświadczenie z tą firmą, która działa w Warszawie, na Białołęce, pod adresem 03-112 Warszawa ul. Uczniowska 14, a na spotkania zaprasza do nowego biura na ul. Uczniowskiej 13. Kontakt do nich to tel. (22) 676 66 83, kom. 600 392 884, email: [email protected]. Może ktoś podpowie, jak wygląda współpraca z MG Projekt?
ODPOWIEDZ