Mam starą konstrukcję tarasu z drewna, która jest jeszcze w dobrym stanie. Zastanawiam się, czy deska kompozytowa może być montowana bezpośrednio na istniejącej ramie, czy trzeba ją całkowicie wymienić. Czy ktoś z Was robił taki remont i może powiedzieć, czy to bezpieczne i trwałe rozwiązanie? Może macie dla mnie jakieś inne wskazówki i podpowiedzi? Z góry dzięki
deska kompozytowa na starej konstrukcji?
Najważniejsze informacje o budowie domu i remontach. Poznaj ceny materiałów, obecne trendy i dowiedz się, jak poradzić sobie z nawet najbardziej skomplikowanymi pracami budowlanymi.
- Miłowan1978
deska kompozytowa na starej konstrukcji?
Post autor: Miłowan1978 »
Cześć wszystkim!
Mam starą konstrukcję tarasu z drewna, która jest jeszcze w dobrym stanie. Zastanawiam się, czy deska kompozytowa może być montowana bezpośrednio na istniejącej ramie, czy trzeba ją całkowicie wymienić. Czy ktoś z Was robił taki remont i może powiedzieć, czy to bezpieczne i trwałe rozwiązanie? Może macie dla mnie jakieś inne wskazówki i podpowiedzi? Z góry dzięki
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa i remont
- ↳ Budowa basenu
- ↳ Zakup mieszkania
- ↳ Deweloperzy
- ↳ Majsterkowanie i naprawa AGD
- ↳ Wykańczanie wnętrz
- ↳ Projekty domów
- ↳ Energooszczędny dom
- ↳ Ogród
- ↳ Basen w ogrodzie