Hej kochani
Jestem w trakcie budowy swojego wymarzonego domu i zastanawiam się nad współpracą z inwestorem zastępczym. Szukam rozwiązania, które pozwoli mi zrealizować moje marzenie o własnym domu. Szukam inwestora w Łodzi, który będzie miał doświadczenie w budowie domów. Chciałbym, aby nasza współpraca była oparta na zaufaniu i wzajemnym szacunku, a także na jasnych i przejrzystych zasadach. Macie jakieś wskazówki?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że nasza współpraca na tym forum będzie owocna i przyjemna. Do zobaczenia w kolejnych postach!
budowa domu a współpraca z inwestorem zastępczym
Najważniejsze informacje o budowie domu i remontach. Poznaj ceny materiałów, obecne trendy i dowiedz się, jak poradzić sobie z nawet najbardziej skomplikowanymi pracami budowlanymi.
- chwalisława1991
Re: budowa domu a współpraca z inwestorem zastępczym
Post autor: młodapannica44 »
W dużej mierze staram się poszukać odpowiedzi na pytania, jakie mają dla mnie rodzice, ale kompletnie nie wiem, jak mam ich zadowolić. Chodzi o to, że podgrzewacz wody muszę kupić, ale rodzice już liczą koszty. Nie umiem im wyjaśnić, że one są dziś energooszczędne i że wygląda to kompletnie inaczej. Możecie mi coś od siebie podrzucić, jakiś argument?