Aiwa - pompy ciepła- współpraca

Najważniejsze informacje o budowie domu i remontach. Poznaj ceny materiałów, obecne trendy i dowiedz się, jak poradzić sobie z nawet najbardziej skomplikowanymi pracami budowlanymi.
marcinek

Aiwa - pompy ciepła- współpraca

Post autor: marcinek »

Pracuję w branży pomp ciepła i szukam opcji rozwoju. Jedną opcją którą biorę pod uwage jest współpraca z marką Aiwa ktora produkuje pompy oraz klimatyzatory. Pytanie do osób z branży - czy polecacie i jaką macie opinie?
Aron

Re: Aiwa - pompy ciepła- współpraca

Post autor: Aron »

Również jestem bardzo ciekaw. Czy ich produkty są niezawodne? Czy mają dobrą obsługę klienta? Jak wygląda współpraca z nimi? Mam nadzieję, że możecie podzielić się swoimi doświadczeniami i pomóc mi podjąć decyzję. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Roman

Post autor: Roman »

Jeśli chodzi o moje doświadczenia z Aiwa, to mogę powiedzieć tylko dobre rzeczy. Nie miałem z nimi żadnych problemów ani nieporozumień. A do tego mają naprawdę fajne produkty, więc ja się na nich nie zawiodłem. Oferują dostęp do szkoleń i wsparcia produktowego
marcinek

Post autor: marcinek »

Mnie to przekonuje, zdecydowanie odezwę się do firmy i pogadam odnośnie współpracy B2B. Mam nadzieję, że rozszerzenie oferty również pozytywnie wpłynie na pozyskiwanie nowych klientów zainteresowanych pompami ciepła
ODPOWIEDZ